ATLAS POWER ACADEMY

Voor monteurs met power

OPLEIDING IN HET KORT

Werken bij Atlas Power betekent nóg beter worden in je werk. Daarom start je als nieuwe collega met onze Academy. Tijdens deze Academy stomen we jou binnen een aantal weken klaar voor het werk als elektromonteur of zonnepanelen-monteur bij Atlas Power. 

Dit doen we in een team van drie collega’s, waarbij twee ervaren collega’s jou op sleeptouw nemen en alle kneepjes van het vak laten zien. Zo werk je direct mee in de praktijk en krijg je daarnaast nog een klein stukje theorie in onze leermodule. Aangepast aan jouw niveau. Want of je nu nog geen ervaring hebt of juist al wel; wij zijn van mening dat de Academy voor iedereen relevant is om de kwaliteitsstandaarden van Atlas Power te kennen.

Atlas Power Academy
Video afspelen

VOORDELEN ACADEMY

Of je nu beginnend of ervaren bent; we investeren graag in jou. Hiermee kom je – letterlijk – verder op die ladder ;-).

JOUW KENNIS OP PEIL

In de Academy leer jij precies wat je te wachten staat en hoe je te werk moet gaan. Hoe handiger je wordt, hoe eerder je klaar bent met de werkdag.

OFFICIEEL CERTIFICAAT

Die je voor de rest van je leven in je zak kunt steken. Deze branche heeft de toekomst, dus succes gegarandeerd!

WERKEN EN LEREN

Je doet een (gratis) opleiding en krijgt ervoor betaald om die te volgen. Da’s niet verkeerd, toch? Plus, je werkt bij het gezelligste zonnepanelenbedrijf van Putten en omstreken.

OMSCHOLEN TOT INSTALLATIE- MONTEUR?

In een team van drie collega’s ga jij op pad. Je leert door te doen en mee te kijken met jouw ‘buddy’s’. Daarnaast doe je praktijkervaring op via onze trainingsruimte, waar we een oefendak hebben geplaatst. Nét echt. Ook komt er een stukje theorie bij kijken.

We splitsen onze Academy op in 2 richtingen:

  • Zonnepanelen monteur: binnen een aantal weken weet jij hoe je een steiger opbouwt, hoe je met een paneel loopt en hoe je deze vervolgens het beste kan leggen.
  • Elektromonteur: binnen een aantal weken weet jij van voor naar achter hoe de meterkast werkt en hoe je omvormers installeert.

We werken met een rankingsysteem. Zo stroom jij bijvoorbeeld in twee maanden binnen op Silver (zonnepanelen) en kun je doorgroeien naar Gold (zonnepanelen én elektra) of zelfs Platinum, afhankelijk van je huidige niveau. Het verschilt dan natuurlijk ook per persoon hoe snel jij doorgroeit in ranking.

Er is geen specifieke startdatum. Je begint met onze Academy wanneer het jou uitkomt! Al je power in de strijd gegooid en de opleidingen afgerond? Gefeliciteerd! Nu ga jij als specialist namens Atlas Power de weg op. Uiteraard ontvang je een officieel certificaat.

Makkelijker kan het niet

1

Solliciteren

Dit doe je heel gemakkelijk door op onderstaande knop te drukken. Lekker bezig!

2

Kennismaking

We zijn benieuwd naar jou en nodigen je graag uit voor een eerste kennismaking

3

2e gesprek

Zijn we beiden enthousiast? Dan gaan we verder in op wat jij graag wilt en op onze voorwaarden.

4

WELKOM BIJ ATLAS POWER

Hallo, nieuwe collega!

Meld je aan!

Vul het formulier in en kies een geschikte datum om kennis te maken. Of stuur Martijn een whatsappje voor meer informatie 🙂

Kennismaken met Martijn

06 2168 1044