Maak kennis met Nadine

Planning

Maak kennis met: Nadine, Planner bij Atlas power

Oktober 2022, de maand dat Nadine begon als planner bij Atlas Power. Kortgeleden is ze doorgegroeid tot coördinator. En dat puzzelen met alle planningen, dat is iets waar ze dagelijks veel plezier uit haalt. In dit artikel lees je meer over Nadine en haar werkzaamheden bij Atlas Power.

“Ik zie mijn werkzaamheden als een ingewikkelde puzzel en dat is soms best een uitdaging, maar ook iets waar ik veel plezier uit haal.”

Wat houdt de functie planner in?

“Als planner heb ik veel verschillende verantwoordelijkheden, maar ik ben eigenlijk betrokken bij de gehele klantenreis. Zodra er een lead binnenkomt van mensen die interesse hebben, bel ik ze op om een afspraak in te plannen. Als deze klanten akkoord gaan met het plan, plan ik de monteurs in om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt. Is er een probleem met iemands zonnepanelen? Dan zorg ik ervoor dat er iemand langsgaat om het op te lossen. Vaak plan ik één dag per taak in. Dus de ene dag ben ik alleen bezig met bellen naar leads en de andere dag plan ik alle montages in.” Op de vraag welke werkzaamheden Nadine het leukst vindt, reageert ze direct: “De montageplanning.” Mensen zijn namelijk altijd blij als je ze kan inplannen en ze hun zonnepanelen op het dak krijgen. Dat geeft veel voldoening.”

Puzzelen als werk

“Ik zie mijn werkzaamheden als een ingewikkelde puzzel en dat is soms best een uitdaging, maar ook iets waar ik veel plezier uit haal. Als er bijvoorbeeld onverwachts een klus wegvalt, is het lastig om deze opnieuw in te plannen. Vooral op korte termijn. Dan ga je dus nadenken over hoe je dit het beste kunt oplossen. Kan er bijvoorbeeld nog een klus achteraan gepland worden? Of kunnen we het op een servicedag doen? Dit geldt ook voor de planning van chauffeurs. Het is een puzzel om de ritten zo efficiënt mogelijk in te plannen. “Je wilt ervoor zorgen dat de chauffeurs mooie ritten hebben, waarbij ze in dezelfde stad kunnen blijven en niet het hele land door hoeven te rijden.”

Hoe ben je bij Atlas Power terechtgekomen?

Nadine vertelt lachend: “Nou, eigenlijk kwam ik bij Atlas Power terecht omdat we zelf al zonnepanelen van hen hadden!” Ik werkte hiervoor in een supermarkt, maar had het daar niet naar mijn zin. Toen ik Atlas Power tegenkwam, werd ik meteen enthousiast. En omdat we al zonnepanelen van hen hadden, belde ik onze adviseur, Ravano. Voor ik het wist, stond ik op de stoep voor mijn sollicitatiegesprek en kort daarna begon ik al aan mijn eerste werkdag! Dit beviel meteen heel goed. Ik had een goede inwerkperiode en had snel alles onder de knie. Binnen een werkdag kon ik al zelfstandig aan de slag. “Natuurlijk was er altijd iemand beschikbaar om me te helpen als ik er niet uitkwam.”

Wat maakt werken bij Atlas Power zo leuk?

“Het team. We zitten met zes planners in een apart kantoortje en het is altijd gezellig om samen te werken. Maar ik kan ook goed opschieten met mijn andere collega’s van kantoor en het magazijn. Iedereen is gewoon ontzettend aardig, zorgzaam en oprecht geïnteresseerd in elkaar. Hierdoor voel ik me vanaf dag één helemaal welkom.

De vrijdagmiddagborrels en uitjes zijn ook altijd leuk. Zo leer je je collega’s op een andere manier kennen. Tijdens de Nieuwjaarsbingo zag ik bijvoorbeeld voor het eerst hoe fanatiek iedereen kan zijn. En tijdens een uitje zijn we eens naar een autosloopbedrijf gegaan. Daar mochten we zelf auto’s slopen. Je had iedereen eens moeten zien! Het was zo grappig om te zien hoe iedereen er helemaal in opging.

Verder denken ze bij Atlas Power echt met je mee. Ik wil bijvoorbeeld graag doorgroeien tot coördinator. Toen ik dat intern aangaf, waren ze direct enthousiast en kon ik meteen meelopen met onze coördinator om alle ins en outs van het vak te leren.”

 

Ondertussen is Nadine doorgegroeid tot coördinator. Gefeliciteerd Nadine, lekker bezig!

 

Spreekt dit jou aan en wil je ook onderdeel zijn van Atlas Power? Neem dan eens een kijkje bij onze vacatures.

Relevante vacatures

Ga jij stralen door het bedenken van content of het schrijven van blogs? We zoeken iemand met ervaring in het creëren van boeiende content voor verschillende kanalen.
Is techniek je passie en heb je een scherp oog voor kwaliteit? Dan zijn we bij Atlas Power op zoek naar jou!
Is techniek je passie en heb je een scherp oog voor kwaliteit? Dan zijn we bij Atlas Power op zoek naar jou!

Meer verhalen

Maak kennis met Vincent

Content Marketeer
“Het voelt hier als een kleine familie waar iedereen elkaar al heel lang kent.”
Vincent

Maak kennis met Nadine

Planning
“Ik zie mijn werkzaamheden als een ingewikkelde puzzel en dat is soms best een uitdaging, maar ook iets waar ik veel plezier uit haal.”

Solliciteer direct!

06 2168 1044