Maak kennis met Vincent

Content Marketeer

Maak kennis met: Vincent, content marketeer bij Atlas power

Vincent, voetbalfan in hart en nieren en sinds kort werkzaam als content marketeer bij Atlas Power. Oftewel, hét gezicht achter de socialmedia-uitingen. De eerste weken bij Atlas Power zitten er ondertussen op, dus het is tijd om Vincent even voor te stellen! Lees snel verder. 

Het voelt hier als een kleine familie waar iedereen elkaar al heel lang kent.

Kan je wat meer over jezelf vertellen?

“Natuurlijk! Ik ben 23 jaar, in mijn vrije tijd speel ik graag padel en ik ben een echte voetbalfanaat. Mijn marketingervaring begon tijdens mijn opleiding Media Management Productie. Tijdens deze opleiding liep ik stage bij AFC Ajax, wat een hele toffe en leerzame periode was, maar helaas kon ik daar niet al mijn creativiteit kwijt. Daarom besloot ik over te stappen naar de opleiding Media Redactie, wat beter bij mij paste.

Ook tijdens deze opleiding heb ik interessante stages gelopen. Mijn eerste stage was bijvoorbeeld bij Life After Football, waar ik een half jaar lang artikelen schreef over voetbal, lifestyle en mode. Hier ontmoette ik ook een aantal voormalige voetballers. Mijn laatste stage was bij PEC Zwolle, waar ik vooral content maakte voor het mannen- en vrouwenvoetbalteam en mijn social media-skills aanscherpte. Ik beheerde hun social media-accounts en maakte video’s en reels. Ook deed ik TikTok-analyses, die ik vervolgens mocht uitvoeren, met als resultaat meer dan 2 miljoen views en een uitzending bij ESPN!

Na mijn studie ging ik op zoek naar een nieuwe baan en kwam ik Atlas Power tegen. En ondertussen ben ik begonnen als Content Marketeer. Dit betekent dat ik schrijf voor de website, social media beheer, campagnes en concepten bedenk en visuals maak. Kortom, een baan waarbij ik mijn creativiteit lekker de vrije gang kan laten gaan!” 

Hoe bevallen je eerste weken?

“Goed! Ik ben hier nu drie weken, en het bevalt me echt goed. Er is veel informatie om te verwerken, maar ik heb ondertussen meer overzicht over mijn werkzaamheden en ik heb mijn plekje ook wel echt gevonden. Dit komt mede door mijn collega’s, die allemaal heel verwelkomend en enthousiast zijn. Ik voel me geen nummer, integendeel, het voelt hier als een kleine familie waar iedereen elkaar al heel lang kent.

 

Ook vond ik mijn inwerkperiode erg prettig. Raoul, mede-marketeer, gaf me direct veel vertrouwen en liet me al snel zelfstandig dingen oppakken. Inmiddels heb ik mijn eigen verantwoordelijkheden en mag ik veel zaken zelf invullen. We hebben wel dagelijks overleg om mijn werkzaamheden te bespreken en ik kan altijd bij hem terecht met vragen. Dus ik sta er nooit alleen voor.”

Waar kijk je naar uit voor de aankomende maanden?

“Ik heb al veel plannen en kijk ernaar uit om deze uit te voeren. Zo willen we bijvoorbeeld actiever zijn op TikTok met Atlas Power. Daarom zijn we van plan om een TikTok-contest te starten onder de medewerkers, zodat zij ook gemotiveerd worden om video’s te maken. Daarnaast wil ik onze andere social media kanalen naar een hoger niveau tillen. Hiervoor hebben we al een aantal campagnes bedacht, maar die houd ik nog even geheim! 😉

 

Ik heb in ieder geval veel zin om de aankomende maanden lekker te knallen en mijn creativiteit in te zetten als Content Marketeer bij Atlas Power!”

 

Spreekt dit jou aan en wil je ook onderdeel zijn van Atlas Power? Neem dan eens een kijkje bij onze vacatures.

Relevante vacatures

Ga jij stralen door het bedenken van content of het schrijven van blogs? We zoeken iemand met ervaring in het creëren van boeiende content voor verschillende kanalen.
Is techniek je passie en heb je een scherp oog voor kwaliteit? Dan zijn we bij Atlas Power op zoek naar jou!
Is techniek je passie en heb je een scherp oog voor kwaliteit? Dan zijn we bij Atlas Power op zoek naar jou!

Meer verhalen

Maak kennis met Vincent

Content Marketeer
“Het voelt hier als een kleine familie waar iedereen elkaar al heel lang kent.”
Vincent

Maak kennis met Nadine

Planning
“Ik zie mijn werkzaamheden als een ingewikkelde puzzel en dat is soms best een uitdaging, maar ook iets waar ik veel plezier uit haal.”

Solliciteer direct!

06 2168 1044