WIJ ZIJN
ATLAS POWER

Dé installateur van zonnepanelen

iNVESTEREN IN JOUW GROEI

Klinkt misschien cliché, maar het is nou eenmaal zo. Bij Atlas Power staan de medewerkers centraal.

Wij snappen dat je niet binnen één dag een specialist bent en geven jou de ruimte en tijd om te groeien. Heb je al veel ervaring en wil je meer? Ook dan denken wij met jou mee. Wij geloven dat wanneer je investeert in je medewerkers, goede resultaten vanzelf volgen.

  • Bij Atlas Power groeien onze medewerkers mee met het bedrijf. Nieuwe uitdagingen en goede voorwaarden mogen hierbij niet ontbreken.
  • Wij moedigen medewerkers aan om zich te blijven ontwikkelen. Zo kunnen monteurs op onze kosten hun VCA-VOL en NEN3140 VP certificering behalen.
  • Ook zetten we ons met de Academy in voor startende elektromonteurs en monteurs zonnepanelen. Hier leer je alle ins en outs van ons vak.
  • Jouw groei en kwaliteit wordt uiteraard beloond met prima arbeidsvoorwaarden!

WERKEN BIJ ATLAS POWER BETEKENT

Bijdragen aan een duurzame toekomst, zichtbaar resultaat leveren en een lach op het gezicht van je klant zetten. Dat is werken bij Atlas Power in een notendop. Maar het is veel meer dan dat:

EEN AMBITIEUS EN GEZELLIG TEAM

Je ambities combineren met plezier in je werk: dát kan bij Atlas Power. Wij hebben passie in ons werk en beginnen iedere dag vol met energie. Maar ook vinden wij het heerlijk om samen met collega’s bij te komen van de week op de Vrijmibo’s, barbecues en bedrijfsuitjes.

BIJDRAGEN AAN EEN DUURZAME TOEKOMST

Je maakt écht impact. Wij zijn dan ook trots dat wij samen een steentje kunnen bijdragen. Daarnaast ga je werken in een branche waar gegarandeerd werk is.

AFWISSELENDE EN UITDAGENDE WERKOMGEVING

Geen dag is hetzelfde wanneer je voor zoveel verschillende klanten werkt. Als monteur kom je iedere dag op een andere locatie terecht en dat maakt dat je niet snel uitgekeken bent. Ook vanaf kantoor werk je in verschillende projectgroepen met altijd weer een nieuwe uitdaging.

MAAK KENNIS MET ONZE SPECIALISTEN

0 +
medewerkers
0 +
installaties per maand
0 +
Gigawatt opgewekt

ATLAS ACADEMY

Werken bij Atlas Power betekent nóg beter worden in je werk. Daarom start je als nieuwe collega bij Atlas Power met onze Academy. Tijdens deze Academy stomen we jou – samen met max. 10 andere (toekomstige) monteurs – binnen een aantal weken klaar voor het werk als elektromonteur of zonnepanelen-monteur bij Atlas Power.

Atlas Power Academy
Video afspelen

Onze vacatures

Ga jij stralen door het bedenken van content of het schrijven van blogs? We zoeken iemand met ervaring in het creëren van boeiende content voor verschillende kanalen.
Is techniek je passie en heb je een scherp oog voor kwaliteit? Dan zijn we bij Atlas Power op zoek naar jou!
Is techniek je passie en heb je een scherp oog voor kwaliteit? Dan zijn we bij Atlas Power op zoek naar jou!

Solliciteer direct!

06 2168 1044