VEELGESTELDE VRAGEN

Heb je nog vragen over het werken bij Atlas Power? Lees dan hieronder onze veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Schroom niet en neem gerust contact met ons op.

Vrijheid, korte lijntjes en flexibiliteit. Dát is wat je kunt verwachten als werknemer bij Atlas Power. Een persoonlijke sfeer, zonder hiërarchie. We werken hard, maar hebben ook de grootste lol met elkaar. Zo gaat er geen vrijdag voorbij zonder dat we (met een aantal collega’s) het weekend inluiden met een borrel.

We groeien, dus die doorgroeimogelijkheden groeien mee. Verwacht niet dat je CEO kunt worden, maar we voegen wél graag ambitieuze mensen toe aan het team. Ook als je ambitie niet torenhoog is, maar je wel toe bent aan een fijne werkgever ben je bij Atlas Power aan het juiste adres.

Zo, die klinkt ‘zwaar’. Wij noemen het eigenlijk liever gewoon kennismaken. Nadat je jouw sollicitatie hebt verzonden, neemt Martijn – onze HR collega – contact met jou op. We nodigen je uit voor een eerste kennismaking. Bevalt het van beide kanten goed? Dan volgt er eventueel een tweede gesprek, waarin we dieper ingaan op de voorwaarden. Nog steeds enthousiast? Mooi. Welkom bij de club, collega!

Goede vraag! In het kort; als zonnepanelen monteur weet je als geen ander hoe je zo goed en efficiënt mogelijk de zonnepanelen moet leggen. Als elektromonteur zorg je ervoor dat de zonnepanelen ook daadwerkelijk energie gaan opwekken voor de klant. Je kent de meterkast van voor naar achter.

Helemaal niet, je moet toch ergens beginnen! 😉 Juist om deze reden hebben wij de Academy opgericht. Hier stomen we jou binnen een aantal weken klaar voor het werk als elektromonteur of zonnepanelen monteur bij Atlas Power! Oók als je al ervaring hebt is de Academy relevant.

Zowel fulltime als parttime is een mogelijkheid. Geef dit gerust bij je sollicitatie aan, dan gaan we hierover in gesprek.

Bekijk ons vacatureoverzicht voor de meest actuele, openstaande functies. Voor een open sollicitatie staan wij ook … open ;-). Vul het formulier onderaan deze pagina in.

Gunstig, als je het ons vraagt. Bekijk bij onze vacatures hoe dit per functie geregeld is. Maar hé, werkplezier is minstens zo belangrijk!

Uh… nu? 😉

Makkelijker kan het niet

1

Solliciteren

Dit doe je heel gemakkelijk door op onderstaande knop te drukken. Lekker bezig!

2

Kennismaking

We zijn benieuwd naar jou en nodigen je graag uit voor een eerste kennismaking

3

2e gesprek

Zijn we beiden enthousiast? Dan gaan we verder in op wat jij graag wilt en op onze voorwaarden.

4

WELKOM BIJ ATLAS POWER

Hallo, nieuwe collega!

Solliciteer direct!

06 2168 1044