De Atlas Power Academy

Ben jij ready voor de Atlas Power Academy?

Vanaf maandag 3 juli stomen wij (toekomstige) monteurs klaar voor het werk als elektromonteur of zonnepanelen monteur. Wij leren monteurs in een korte periode alles over wat er staat te wachten en hoe je te werk moet gaan. Op zoek naar een job waar jij energie van krijgt? Of wil je jouw kennis en skills naar een hoger niveau tillen? Mooi, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Lees hieronder waarom de Atlas Power Academy weleens dé plek voor jou kan zijn.

De Atlas Power Academy

Of je nu nog geen ervaring hebt of juist al wel, wij zijn van mening dat de Academy voor iedereen relevant is om de kwaliteitsstandaarden van Atlas Power te kennen. Maar uiteraard passen wij de opleiding aan op jouw niveau.

Wij leren je in een aantal weken alle ins en outs van ons vak: van het opbouwen van een steiger tot het installeren van omvormers en de theoretische aspecten die hierbij horen. En de praktijkervaring, die doe je gewoon op in onze trainingsruimte. Hier hebben wij ons eigen oefendak en onze meterkasten geplaatst, waar jij lekker je gang kunt gaan. 

En het mooie van alles; de opleidingen zijn helemaal gratis. Sterker nog, je krijgt er zelfs voor betaald om deze te volgen. Da’s niet verkeerd, toch?

Zonnepanelen- of elektromonteur

We splitsen onze Academy op in twee richtingen, namelijk een opleiding tot zonnepanelen monteur en een opleiding tot elektromonteur. Het verschil? We leggen het je hieronder uit. 

De opleiding tot zonnepanelen monteur duurt 6 weken. In deze periode leren wij jou hoe je een steiger opbouwt, de beste manier om met een zonnepaneel te lopen en natuurlijk niet geheel onbelangrijk: hoe jij deze vervolgens het beste kan leggen op het dak. Deze opleiding is ideaal voor mensen die lekker fysiek werk willen doen, graag fit willen blijven, en geen hoogtevrees hebben ;-).

De opleiding tot elektromonteur is iets anders opgebouwd. De duur is hetzelfde (6 weken), maar de opleiding zelf is meer technisch. Je duikt hier vooral de meterkasten in om te leren hoe alles daarin werkt en hoe je de omvormers installeert. 

Kortom; twee totaal verschillende opleidingen. En voor welke je ook kiest, de gezelligheid is gegarandeerd! Maar dat maak je wel mee op je eerste vrijdagmiddagborrel.

En dan?

Heb jij al je power in de strijd gegooid en de opleidingen voltooid? Lekker bezig! Je bent nu een specialist namens Atlas Power en kan het dak op. Letterlijk. Daar mag natuurlijk een officieel certificaat niet bij ontbreken. Deze kan je voor de rest van je leven in je zak steken, dus succes gegarandeerd! 

Zie jij een opleiding tot zonnepanelen monteur of elektromonteur zitten? Lees dan hier nog meer over de Academy en meld je aan. Toch nog een aantal vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Martijn via martijn@atlaspower.nl of 0621681044, hij helpt je graag verder.

Meer nieuws

Atlas Power Academy

Solliciteer direct!

06 2168 1044